Kursen birthyoga är till skillnad mot gravidyoga kursen en mer förlossningsförberedande kurs som är kortare och mer inriktad på just förlossningen. Den ger dig redskap för att få en fin upplevelse av din graviditet och senare skapa en positiv och stärkande förlossningsupplevelse. Vi jobbar med mer uppmjukande lugna rörelser och till viss del stärkande sådana. Gravidyoga kursen är något mer inriktad på det fysiska, att stärka och stabilisera kroppen.

I kursen är det stort fokus på andning, avslappning och närvaro! Så att du kan vara närvarande till fullo i din graviditet, under förlossningen och tiden efter med din bebis. Vi övar på att du ska kunna hitta ditt lugn i utmanande situationer, såsom en förlossning, hitta din inre starka gudinna och tillit till dig själv och din förmåga. Känna dig trygg, tro på att du och din kropp kan klara allt och känna tillit till att din kropp vet precis vad den ska göra under förlossningen.

Kurs birthyoga 6 veckor

Kursstart: ingen planerad kursstart

Tid:

Plats: Storgatan 33 Sundsvall eller online (se nedan)

Vad ingår

  • 6 liveklasser
  • 6 förinspelade onlineklasser
  • Ljudfiler online med andningsövningar, meditationer och avslappningsövningar.
  • Kompendium
  • Information och ljudfiler avseende fjärde trimestern
Du får även tillgång till material och övningar avseende fjärde trimestern, alltså de första tre månaderna efter förlossningen.

Detta så att du så snart du är redo kan börja öva på diafragmaandning, hitta kontakt med bäckenbotten, magmusklerna och helt enkelt börja hitta kontakt med din core igen. Det finns några övningar som du kan påbörja din rehabiliteringsprocess med.

 När du sedan är redo att lämna bubblan är du välkommen att fortsätta rehabiliteringen tillsammans med din bebis på min mamma och bebisyoga kurs. Du får 10 % rabatt på den kursen om du gått kursen gravidyoga.
Investering: 850 kronor (inklusive moms).
Anmäl dig genom att fylla i formuläret:

Vanliga frågor