Birthyoga - 6 veckor

Kursstart: Feb/mars 2023 (mammaledig)
Tid: Lördagar 10.00 – 11.30
Plats: Storgatan 33 Sundsvall eller online (se nedan)

En förlossningsförberedande kurs. Skillnaden mot gravidyoga är att denna kurs är kortare och mer inriktad på förlossningen, att förbereda dig mentalt och känslomässigt inför den. Ge dig redskapen för att få en fin upplevelse av din graviditet och senare skapa en positiv och stärkande förlossningsupplevelse. Vi jobbar med mer uppmjukande lugna rörelser. Gravidyogakursen är något mer inriktad på det fysiska, att stärka och stabilisera kroppen.

I kursen är det stort fokus på andning, avslappning och närvaro! Så att du kan vara närvarande till fullo i din graviditet, under förlossningen och tiden efter med din bebis.  Så att du ska kunna hitta ditt lugn i utmanande situationer, såsom en förlossning, hitta din inre starka gudinna och tillit till dig själv och din förmåga. En tro på att du och din kropp kan klara allt, tillit till att din kropp vet precis vad den ska göra under förlossningen.

Du får tillgång till videos och annat bonusmaterial online fram till en månad efter din förlossning. På så sätt har du möjlighet att yoga mer än en gång i veckan och öva extra mycket på det du behöver inför din förlossning. Du får även tillgång till material och övningar avseende fjärde trimestern. Det kan finnas möjlighet att delta på kursen live online via zoom om du bor i en annan stad och gärna vill vara med på kursen. Mejla i så fall och fråga! Det finns också möjlighet att enbart ta del av onlinematerialet och inte delta live.

Ingår:
  • 8 liveklasser
  • 6 förinspelade onlineklasser
  • Ljudfiler online med andningsövningar, meditationer och avslappningar
  • Kompendium
  • Information och ljudfiler avseende fjärde trimestern

Investering: 850 kronor (inklusive moms)
Bonus: 10% rabatt på mamma/babyyogakursen om du meddelar att du tidigare gått gravid- eller birthyogakursen. Vill du gå två gravidyoga/birthyogakurser får du den andra till halva priset.
Anmälan: görs genom att mejla namn, adress och telefonnummer till info@daayo.se, så skickas en faktura till dig. Tala gärna om ifall du upplever några graviditetsrelaterade problem och vilken vecka du är i. Här kan du läsa mer om villkoren för köpet.