Birthyoga - 5 veckor

Kursstart: Oktober/november 2021
Tid: Söndagar 10.00 – 11.15
Plats: Storgatan 33 Sundsvall eller live online

En förlossningsförberedande kurs. Skillnaden mot gravidyoga är att denna kurs är kortare och mer inriktad på förlossningen, att förbereda dig mentalt och känslomässigt inför den. Ge dig redskapen för att få en fin upplevelse av din graviditet och senare skapa en positiv och stärkande förlossningsupplevelse. Gravidyogakursen är något mer inriktad på det fysiska, att stärka och stabilisera kroppen.

I kursen är det stort fokus på andning, avslappning och närvaro! Så att du kan vara närvarande till fullo i din graviditet, under förlossningen och tiden efter med din bebis.  Så att du ska kunna hitta ditt lugn i utmanande situationer, såsom en förlossning, hitta din inre starka gudinna och tillit till dig själv och din förmåga. En tro på att du och din kropp kan klara allt, tillit till att din kropp vet precis vad den ska göra under förlossningen. 

Det finns möjlighet att delta på kursen på plats eller live online via zoom. Du får också tillgång till videos och annat bonusmaterial online fram till din förlossning. På så sätt har du möjlighet att yoga mer än en gång i veckan och öva extra mycket på det du behöver inför din förlossning. Du får även tillgång till material och övningar avseende fjärde trimestern som du kan ta del av när du kommer dit.

Investering: 750 kr/kurs
Bonus: 10% rabatt på mamma/babyyogakursen. Vill du gå två gravidyoga/birthyogakurser får du den andra till halva priset
Anmälan görs genom att mejla namn, adress, telefonnummer till info@daayo.se, så skickas en faktura till dig. Tala gärna om ifall du upplever några graviditetsrelaterade problem och vilken vecka du är i. 

Anmälan är bindande. Inbetalt belopp betalas endast tillbaka vid sjukdom, mot uppvisande av läkarintyg.