Gravidyoga - 8 veckor

Kursstart: 9 mars 2020
Tid: Måndagar 18.00 – 19.15
Plats: Storgatan 33

Gravidyoga är ett av de bästa sätten att stärka kroppen under graviditeten och förbereda sig själv fysiskt och mentalt inför förlossningen samt det kommande föräldraskapet. Yogans positioner och andningstekniker kan bidra till att minska besvär såsom svullnad, illamående och ryggsmärta samt bidra till att kroppen återhämtar sig snabbare efter förlossningen. Gravidyoga kan också användas för att stärka sig mentalt och bearbeta de tankar och känslor som kan dyka upp under en graviditet, såsom oro, stress och rädsla.

Kursen är särskilt utformad för dig som är gravid och passar både den som är nybörjare och den som är van yogautövare. Under kursen kommer vi att jobba med att stärka och mjuka upp kroppen, öka medvetenheten kring bäckenbotten och göra olika andningsövningar som kan användas under förlossningen. Vi kommer även jobba med de mentala och känslomässiga aspekterna av en graviditet och förlossning. Varje klass avslutas med välgörande djupavslappning. Ett av målen med kursen är att ge dig redskapen till att skapa en positiv och stärkande förlossningsupplevelse.

Informera gärna läraren om hur det känns för dig, vad du känner av och skulle vilja arbeta med. På så sätt kan din lärare ge dig individuella råd och tips.

Investering: 1 200 kr
Ingår: i priset ingår ett kompendium med övningar och tips på hur du kan göra både graviditeten och förlossningen till positiva upplevelser.
Bonus: 10% rabatt på mamma/babyyogakursen.
Anmälan
görs genom att mejla namn, adress, telefonnummer till info@daayo.se, så skickas en faktura till dig. Tala gärna om ifall du har några komplikationer med din graviditet och vilken vecka du är i.
Anmälan är bindande. Inbetalt belopp betalas endast tillbaka vid sjukdom, mot uppvisande av läkarintyg. 
 
Obs. Kursen erbjuds även på Engelska. Vid intresse mejla info@daayo.se.
Gravidyoga erbjuds även som privat klass, mejla info@daayo.se för mer information.