Gravidyoga är ett av de bästa sätten att stärka kroppen under graviditeten och förbereda sig själv fysiskt och mentalt inför förlossningen samt det kommande föräldraskapet.

Yogans positioner och andningstekniker kan bidra till att minska besvär såsom svullnad, illamående och ryggsmärta samt bidra till att kroppen återhämtar sig snabbare efter förlossningen.

Den kan också användas för att stärka sig mentalt och bearbeta de tankar och känslor som kan dyka upp under en graviditet, såsom oro, stress och rädsla.

Kurs gravidyoga 8 veckor

Kursstart: 14 Januari, 16 Mars (lördagar 10.00-11.30)

Tid: Söndagar kl. 10:00-11:30

Plats: Storgatan 33 Sundsvall eller online (se nedan)

Vem är kursen för?

Kursen är särskilt utformad för dig som är gravid och passar både den som är nybörjare och den som är van yogautövare. Under kursen kommer vi att jobba med att stärka och mjuka upp kroppen, öka medvetenheten kring bäckenbotten - både kunna aktivera och slappna av, och göra olika andningsövningar.

Vi kommer även jobba med de mentala och känslomässiga aspekterna av en graviditet och förlossning. Varje klass inleds med medveten andning, närvaro och avslutas med meditation och välgörande djupavslappning.

Vi övar mycket på andning och förmågan att vara närvarande och slappna av. Så att du kan vara närvarande till fullo i din graviditet, under förlossningen och tiden efter med din bebis. Vi övar på att du ska kunna hitta ditt lugn i utmanande situationer, såsom din kommande förlossning och hitta din inre styrka. Målet är att du ska känna tillit till dig själv och din kropps förmåga att föda och känna dig trygg inför din förlossning.

Informera gärna mig om hur du känner och vad du skulle vilja arbeta med. På så sätt kan jag ge dig individuella råd och tips.

Vad ingår

  • 8 liveklasser
  • 6 förinspelade onlineklasser
  • Ljudfiler online med andningsövningar, meditationer och avslappningsövningar.
  • Kompendium
  • Information och ljudfiler avseende fjärde trimestern
Investering: 1 350 kronor (inklusive moms).
Bokar du två gravidyoga/ birthyogakurser samtidigt får du den andra kursen till halva priset.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret:
Bonus: 10% rabatt på mamma och bebisyoga kursen om du tidigare gått gravid- eller birthyoga kursen.

Vanliga frågor