Mamma/Bebisdag

Tid: Inget planerat.
Plats

En dag för dig med barn upp till ett år. Under dagen kommer vi att yoga, prata om babypottning, tygblöjor, ergonomiskt bärande och testa att knyta en bärsjal. Vi kommer också fika, umgås och dela tankar och erfarenheter om allt vad det innebär att vara förälder och ”uppfostra” ett barn.

Dagen inleds med mamma/bebisyoga och avslutas med mammayoga. Mellan 12 -13 är det lunch och övrig tid kommer att ägnas åt babypottning och ergonomiskt bärande. Det kommer även finnas tid för öppen diskussion om saker ni funderar över, det kan exempelvis vara funderingar kring olika syn på hur man vill “uppfostra” och bemöta sitt barn, kring kemikalier i ens vardag man vill undvika och rensa från ens hem och tips kring det, eller något helt annat.

Du kan ha med ditt barn under hela dagen, utom sista klassen. Den sista yogaklassen är till för dig som mamma, för att DU ska få en paus att vara bara DU och ta hand om dig själv. Det är därför bra om någon kan passa ditt barn under den timmen. Särskilt om ditt barn är lite äldre och rörligare, vilket kan göra det svårt för dig att fokusera på dig själv om barnet är med.


Investering: 450 kr
Anmälan görs genom att mejla namn, personnummer, adress och telefonnummer till info@daayo. se, så skickas en faktura till dig. Tala samtidigt om hur gammal ditt barn är och om du har några fysiska “problem” såsom kvarstående bäckensmärtor efter graviditeten. 

Anmälan är bindande. Inbetalt belopp betalas endast tillbaka vid sjukdom, mot uppvisande av läkarintyg.