fbpx

Mamma och bebisyoga

Som nybliven mamma, oavsett om det är första barnet eller du har barn sedan tidigare, är det mycket som händer – hormonellt, känslomässigt och mentalt. Det kan kännas överväldigande, tungt, mysigt, lätt, tröttsamt och underbart. Den ena dagen är inte den andra lik och det tar tid att lära känna denna nya lilla person och hitta en ny vardag som fungerar för dig och din familj. Det nya livet innebär en hel del utmaningar, oavsett om du är förstagångsmamma eller du har fler barn som du behöver räcka till för och ha tid med.

I allt detta är det lätt att tappa bort sig själv, den man brukade vara och glömma det som brukade inspirera och glädja. Som mamma är det också lätt att bortprioriterat sig själv, men för att må bra och vara den bästa mamma du kan vara är det viktigt att du även tar hand om dig själv. Bästa sättet att ta hand om dig själv och hitta tillbaka till den du är, är att ge dig själv tid med DIG. Tid till att vara, lyssna, känna och andas. Under kursen kommer du att få välförtjänt tid till just det – återhämtning genom andning, avslappning och tid för dig.

Kurs mamma och bebis yoga 8 veckor

Kursstart: 16 maj (6 veckor), 22 augusti 2024

Tid: Torsdagar kl. 12:00-13:00

Plats: Storgatan 33 Sundsvall eller online (se nedan)

Vem är kursen för?

En kurs för dig som nyligen blivit mamma, från ca 1 månad till krypåldern. Här får du under en timme ta hand om dig själv och långsamt, efter dina förutsättningar, stärka upp din kropp efter graviditet och förlossning. Vi kommer att varva uppmjukande rörelser, stärkande övningar för bäckenbotten- och mage och yogapositioner. Vi börjar och avslutar med meditation och avslappning – en stunds avkoppling där du får möjlighet att slappna av och känna dig omhändertagen. Som mamma ger vi konstant och nu får du möjlighet att ge till dig själv och samla energi till att fortsätta ge till ditt barn.

Vad ingår

Investering: 1 100 kronor (inklusive moms).
Du får 10% rabatt om du tidigare gått gravid- eller birthyogakursen.

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till att betala för kursen.
Anmäl dig genom att fylla i formuläret:

Vanliga frågor